Werken bij IP

Werken bij IP betekent afwisseling door het werken aan verbeterprojecten bij Klanten. Vaak is dat meer dan 1 project tegelijkertijd zodat je uitgedaagd wordt effectief en gericht te werken. Werken bij IP betekent ook zelfstandigheid en vrijheid. Veelal krijg je een verantwoordelijkheid voor (een deel van) een verbeterproject. Dit gaat gepaard met een vrijheid en zelfstandigheid om dat zelf in te richten en uit te voeren. Samen met collega’s wordt gespard over aanpak, uitvoering en het resultaat.

Wij geloven ook in het nieuwe werken. IP heeft geen vast kantoor. Bij ons dynamisch karakter past een aanpak van ruimtes huren op het moment dat het nodig is. Dat kan zijn met collega’s of met het hele bedrijf.

Wij geloven in continue ontwikkeling van onze medewerkers. Dit betekent veel ruimte voor het volgen van opleidingen en cursussen. Daarnaast  zijn er periodiek bedrijfsmiddagen gericht op het leren van elkaar en het uitwisselen van kennis.

Contact

Onze vacatures

Werken bij de specialist in technisch management

(Sr) Asset Management Consultant
Als Asset Management consultant ben je de steun en toeverlaat voor ondernemingen om de asset management en onderhoudsprestaties verder te optimaliseren. Vanuit een goed analytisch vermogen ontdek je verbetermogelijkheden en je bent in staat deze zelfstandig of door middel van een team te verzilveren. Bekijk de vacature

(Sr) Maintenance Engineer
Als Maintenance Engineer sta je aan de basis om onze klanten te helpen bij het maximale te halen uit de technische installaties. Je adviseert en helpt klanten bij het vinden van de beste strategie om de installaties veiliger, efficiënter en doelmatiger te opereren. Bekijk de vacature

Waarom werken bij de specialist in technical management?

Over IP-Solutions

IP-Solutions is een Asset- en Maintenance Management adviesbureau. Onze missie is bedrijven te helpen meer waarde uit hun assets te halen. Dat doen we door onze verbetermethodieken en door synergie te zoeken in de kennis en competenties van IP-collega’s door samen te werken. Wij geloven in het principe dat wij onze klanten het beste kunnen helpen vanuit concrete branche-ervaring. De branches waar IP zich specifiek op richt zijn de tankopslagindustrie, petrochemie en process-industrie. Veel van de IP-collega’s hebben dan ook een achtergrond hierin en hebben een passie om klanten te helpen met techniek.

IP-Solutions is gevestigd in Rotterdam is actief in Nederland en België. Daarnaast voeren wij ook internationale projecten uit in opdracht van onze klanten.

Over ons