Nieuwe medewerker bij IP-Solutions: Kylian Kherbache

Vanaf 1 september komt Kylian Kherbache het team van IP-Solutions versterken. Kylian is 27 jaar en woont samen met zijn vriendin én zijn hond Bobby in Amsterdam. Op dit moment is Kylian Program Coördinator Aviation Operations bij Hogeschool van Amsterdam. Ook zijn opleiding volgde hij bij deze studie, aangevuld met een Masters Projectmanagement. Kylian gaat bij IP-Solutions aan de slag als Maintenance Engineer.

Mooi waar IP-Solutions voor staat
In zijn zoektocht naar een nieuwe baan, voerde Kylian veel gesprekken met potentiële nieuwe werkgevers. Na de gesprekken met de eigenaren Jan en Floris van IP-Solutions was Kylian meteen enorm enthousiast. Kylian: “Ik vind het mooi waar IP-Solutions voor staat en hoe ze te werk gaan! Het doel van IP-Solutions is niet om zo lang mogelijk bij een klant te zitten; ze zijn er juist van overtuigd dat het goed om op een gegeven moment weer weg te gaan bij een opdrachtgever, als de opdracht naar tevredenheid is voltooid. Dat is in ieder geval het streven, zo werd mij verteld in de gesprekken”.

Project-optimalisatie
In het begin zal Kylian meelopen met de vaste medewerkers van IP-Solutions. Kennismaken met collega’s en opdrachtgevers en eigen worden met de materie. Kylian: “Ik kijk er enorm naar uit om te gaan beginnen bij IP-Solutions! Werken in een klein, gedreven team met enthousiaste collega’s vind ik heel erg leuk. En dat in een technische omgeving! Ik verwacht, vooral in het begin, enorm veel te leren van mijn nieuwe, ervaren collega’s. Daarnaast verheug ik mij erop om voor verschillende opdrachtgevers aan meerdere projecten tegelijkertijd te gaan werken. De kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan bij met name mijn masters “project-optimalisatie” zal daarbij zeker goed van pas komen.

Sparren met collega’s
Kylian: “De omgang en het koffiedrinken met studenten zal ik zeker gaan missen! Maar tegelijkertijd kijk ik er naar uit om te gaan werken aan de verbeterprojecten bij klanten van IP-Solutions en samen met collega’s te sparren over de beste aanpak, uitvoering en resultaat. Ongetwijfeld ook onder het genot van een kopje koffie.”

Nog maar een paar weken werken en dan gaat Kylian heerlijk met vakantie naar Cambodja om daarna fris en uitgerust te beginnen aan zijn nieuwe uitdaging bij IP-Solutions. We kijken er naar uit!

Ook werken bij IP-Solutions? Kijk dan direct op de werken-bij pagina van IP-Solutions!