Nieuwe medewerker bij IP-Solutions: Rob Goedhart

Rob Goedhart is vanaf 1 september aan de slag bij IP-Solutions als Maintenance Consultant. Rob woont en verbouwt in een prachtig klushuis in Gouda, samen met Marije en de hond! Zo’n 5 jaar geleden studeerde Rob af in de Civiele Techniek (Waterbouwkunde) op de Hogeschool Rotterdam. Inmiddels 28 jaar en al de nodige ervaring opgedaan bij een Ingenieursbureau en bij een Asset Management Consultancy bureau. En nu klaar voor een nieuwe start bij IP Solutions.

“Ik hou niet van stilzitten,” aldus Rob. “Ik ben enorm dankbaar voor het plezier en voor wat ik heb geleerd bij mijn vorige werkgever. Ik hoop bij IP-Solutions net zoveel plezier te krijgen en weer een volgende stap in mijn ontwikkeling te kunnen zetten. Dat zal zeker in het werkgebied van Asset Management blijven. De combinatie van techniek, bedrijfskunde en samenwerken vind ik enorm leuk. Ik ben wat research gaan doen en op zoek gegaan naar leuke, interessante organisaties om voor te werken. In die tijd heb ik veel gesprekken gevoerd met meerdere bedrijven die mij interessant leken. Na een aantal leuke gesprekken bij IP-Solutions met Jan Nieboer en Floris Kessener had ik bij hen het beste gevoel.

Rob heeft zich ten doel gesteld zichzelf verder te ontwikkelen. Hij verwacht dit bij IP-Solutions uitstekend te kunnen doen, vooral ook op vakinhoudelijk gebied. Ook het kunnen sparren met de andere (senior) consultants bij IP-Solutions en het werken in teamverband spreekt hem enorm aan. Rob kijkt er enorm naar uit om te gaan werken voor de internationale opdrachtgevers van IP-Solutions en zich nog meer te gaan verdiepen in de wereld van olie en gas.

Zoals gezegd: Rob houdt niet van stilzitten. Elke dag probeert hij te sporten: fietsen, hardlopen of naar de sportschool. Tussendoor klussen in zijn droomhuis en in het weekeinde spreekt hij graag af met zijn vrienden voor een borrel of een etentje.

Gelukkig hoeft hij bij IP-Solutions ook niet stil te zitten!

Ook werken bij IP-Solutions? Kijk dan direct op de werken-bij pagina van IP-Solutions!