Werken bij IP

Werken bij IP betekent afwisseling door het werken aan verbeterprojecten bij Klanten. Vaak is dat meer dan 1 project tegelijkertijd zodat je uitgedaagd wordt effectief en gericht te werken. Werken bij IP betekent ook zelfstandigheid en vrijheid. Veelal krijg je een verantwoordelijkheid voor (een deel van) een verbeterproject. Dit gaat gepaard met een vrijheid en zelfstandigheid om dat zelf in te richten en uit te voeren. Samen met collega’s wordt gespard over aanpak, uitvoering en het resultaat.

Wij geloven ook in het nieuwe werken. IP heeft geen vast kantoor. Bij ons dynamisch karakter past een aanpak van ruimtes huren op het moment dat het nodig is. Dat kan zijn met collega’s of met het hele bedrijf.

Wij geloven in continue ontwikkeling van onze medewerkers. Dit betekent veel ruimte voor het volgen van opleidingen en cursussen. Daarnaast zijn er periodiek bedrijfsmiddagen gericht op het leren van elkaar en het uitwisselen van kennis.

Contact

Onze vacatures

Werken bij de specialist in technisch management

Asset Management Consultant
Als Asset Management consultant ben je de steun en toeverlaat voor ondernemingen om de asset management en onderhoudsprestaties verder te optimaliseren. Vanuit een goed analytisch vermogen ontdek je verbetermogelijkheden en ben je in staat deze zelfstandig of door middel van een team te verzilveren. Bekijk de vacature

Maintenance Engineer
Als Maintenance Engineer sta je aan de basis om onze klanten te helpen bij het maximale te halen uit de technische installaties. Je adviseert en helpt klanten bij het vinden van de beste strategie om de installaties veiliger, efficiënter en doelmatiger te opereren. Bekijk de vacature

Waarom werken bij de specialist in technical management?

De kernwaarden van IP Solutions

https://ip-solutions.nl/wp-content/uploads/2022/01/IP-Techniek.jpg

Passie voor techniek

Goed adviseren en uitvoeren is waar je hart sneller van gaat kloppen. En natuurlijk wil je daar nóg beter in worden.

https://ip-solutions.nl/wp-content/uploads/2022/01/IP-Persoonlijke-ontwikkeling.jpg

Persoonlijke ontwikkeling

Je wordt bij ons gestimuleerd om persoonlijke kwaliteiten en talenten te ontwikkelen en op de juiste manier in te zetten.

https://ip-solutions.nl/wp-content/uploads/2022/01/IP-Team.jpg

Resultaatgericht team

Voor echt teamwork, heb je fijne collega’s nodig die elkaar stimuleren. We houden van aanpakken. Je ziet ons niet snel in een driedelig kostuum.

https://ip-solutions.nl/wp-content/uploads/2022/01/IP-Tools.jpg

Breed scala aan tools

Om je werk goed te kunnen uitvoeren en om adequaat te kunnen schakelen bieden we je een breed scala aan tools en templates.

https://ip-solutions.nl/wp-content/uploads/2022/01/IP-Uitdagende-opdrachten.jpg

Uitdagende opdrachten

We hebben een gevarieerde klantenportefeuille, zoals opdrachtgevers in Natte Bulk industrie, Chemie & Proces industrie en Voedingsmiddelen industrie.

https://ip-solutions.nl/wp-content/uploads/2022/01/IP-vrijheid.jpg

Vrijheid en afwisseling

Geen dag is hetzelfde. En dat betekent: snel schakelen. Afwisseling is de gouden combinatie voor een optimale, inhoudelijke ontwikkeling.

“Er liggen veel kansen in de ontwikkeling en implementatie van Asset Management om resultaten te boeken op zowel installatieprestaties als veiligheid en milieu.”

Jan Nieboer

IP jan nieboer

Over IP-Solutions

IP-Solutions is een Asset- en Maintenance Management adviesbureau. Onze missie is bedrijven te helpen meer waarde uit hun assets te halen. Dat doen we door onze verbetermethodieken en door synergie te zoeken in de kennis en competenties van IP-collega’s door samen te werken. Wij geloven in het principe dat wij onze klanten het beste kunnen helpen vanuit concrete branche-ervaring. De branches waar IP zich specifiek op richt zijn de tankopslagindustrie, petrochemie en process-industrie. Veel van de IP-collega’s hebben dan ook een achtergrond hierin en hebben een passie om klanten te helpen met techniek.

IP-Solutions is gevestigd in Rotterdam is actief in Nederland en België. Daarnaast voeren wij ook internationale projecten uit in opdracht van onze klanten.

Over ons

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers

Maintenance Consultants

Maintenance Engineers

Reliability Engineers

Project Managers

Constructie Managers

Stuur een open sollicitatie

Meet the team

Maak kennis met Gido en Hein

https://ip-solutions.nl/wp-content/uploads/2022/01/IP-Gido-de-Ridder@2x.jpg

Korte lijnen met alle collega's

“De combinatie van vrijheid, verantwoordelijkheid en mandaat maakt het uniek om te werken voor IP-Solutions. Dat heb ik bij andere werkgevers niet zo meegemaakt. Naast de ‘vaste’ overlegmomenten zijn er korte lijnen met alle collega’s. Bij specifieke vragen is er altijd een collega die je kan helpen.”

Gido de Ridder
Maintenance & Reliability Engineer

https://ip-solutions.nl/wp-content/uploads/2022/01/IP-Hein-Bloemen@2x.jpg

Veel ruimte voor initiatief

“De afwisseling van klanten maakt het leuk om te werken bij IP-Solutions. Er is veel ruimte voor initiatief en er is vrijheid om nieuwe ideeën uit te werken. Daarnaast is er aandacht voor opleiding en kennisdeling. Ik heb vanuit mijn vorige functies al ruime ervaring binnen asset management. Bij IP-Solutions kreeg ik de mogelijkheid om in aanvulling hierop ook het Asset Management certificate te behalen”

Hein Bloemen
sr. Asset Management Consultant